Järjestämiseen menevä aika on riippuvainen kohteesta, päätöksentekokyvystä ja tavaroiden määrästä.

HINNASTO


Tutustuminen & sopiminen

Sovimme kohteen, tavoitteet ja laadimme aikataulun. Tutustuminen voidaan tehdä joko puhelimitse tai esim. Zoomin kautta. Aikaa varataan noin 30 minuuttia.

Ilmainen

Kilometrikorvaukset

Kilometrikorvaukset peritään matkoista, jotka ylittävät 20 km matkan osoitteesta Olavinkatu 57, Savonlinna TAI Kallislahti, Savonlinna. Matkan mittauksessa käytetään Google Mapsin reittivaihtoehtoa. 

0,50 € / km

Järjestäminen

Järjestämiseen ja karsimiseen kuluvan ajan tuntihinta. Työ tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Lähtevien tavaroiden kuljetus pienissä määrin kuuluu hintaan. Katso tarkemmin kierrätys osiosta.

60 € / h (sisältää alv 24%)

Lahjakortti

Anna lahjaksi  järjestämisapua ystävällesi, perheenjäsenelle tai tuttavallesi haluamallasi summalla.

Lahjakortti toimitetaan joko PDF muotoisena sähköpostitse tai lahjakorttina postitse.

Haluamasi summa

kotitalousvähennys

Ammattijärjestäjän palveluista saat 60% kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen maksimi on 3 500 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Lue lisää verottajan sivuilta.

KIERRÄTYS

Tavaroista, joista on päätetty luopua voidaan suurinosa kierrättää, osa myydä tai lahjoittaa.

Pahvit, lehdet, muovit, vaatekeräykseen sopivat vaatteet, lasipurkit ja pellit pienissä määrin kulkevat kyydissäni kierrätykseen ja kuuluvat palvelun hintaan.

Suuremmista määristä, jotka vaativat henkilöautoa suuremman tilan sovitaan erikseen. Samoin toimitaan, mikäli kierrätys koskee sähkö- ja elektroniikkalaitteita (SER), vaarallisia jätteitä tai muita tässä mainitsemattomien jätteiden kierrätystä.

Reporder Ammattijärjestäjäpalvelut Savonlinna

kilometrikorvaukset

Kilometrikorvaukset peritään matkoista, jotka ylittävät 20 km matkan osoitteesta Olavinkatu 57, Savonlinna TAI Kallislahti, Savonlinna. Matkan mittauksessa käytetään Google Mapsin reittivaihtoehtoa. 

Olavinkatu 57, Savonlinna TAI Kallislahti, Savonlinna

+358 4476 24457

tiia@reporder.fi


AMMATTIJÄRJESTÄJÄ AUTTAA JA TUKEE TAVARApaljouden kanssa

Ota yhteyttä ammattijärjestäjään, jos kaipaat apua järjestämiseen. Ennen ammattijärjärjestäjän tuloa ei tule siivota. On tärkeää, että olet hyvin levännyt ja ravittu, kun aloitamme.
YHTEYDENOTTO

Yhteydenotto ei maksa sinulle mitään. Keskustellaan ja kartoitetaan tilannettasi. Jos koen voivani auttaa, niin lähdetään tekemään tilastasi tai pihastasi juuri sinulle toimiva. Pelkkä yhteydenotto ei myöskään sido mihinkään.

KUINKA PALJON ON TARPEEKSI?

Viereistä kuvaa painamalla pääset Suomen ammattijärjestät ry:n sivuille ja löydät Kuinka paljon on tarpeeksi -tapahtuman tallenteita. Sivulta löytyy myös tieto 20.5.2024 järjestettävästä Kuinka paljon on tarpeeksi hyvä? zoom-tapahtumasta.

TULE MUKAAN KUUNTELEMAAN tai KATSO TALLENNE!